اخبار بین المللی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 29044
1397/01/26 - 09:00
قند میوه ها به جای کبد در روده ها فرآوری می شود

روده کوچک می تواند بیشتر فروکتوز را از رژیم غذایی پاکسازی کند و در نتیجه قند زیادی به کبد نمی رسد.

به گزارش بنیان به نقل از medicalnewstoday، شواهد بدست آمده از مطالعات انسانی نشان داده است مصرف بیش از حد قند هایی مانند قند موجود در نوشیدنی ها و غذاهای فرآوری شده می تواند در بلند مدت منجر به چاقی، مقاومت انسولینی و آسیب به کبد شود. شواهد نیز نشان می دهد که این قندها بدوا بوسیله کبد پردازش و فرآوری می شوند. محققین دانشگاه پرینستون در مطالعات موشی شان نشان داده اند که فروکتوز(یکی از قندهای پر مصرف موجود در میوه ها)، عمدتا در روده کوچک پردازش می شوند. زمانی که مصرف این قند زیاد شود، روده کوچک نمی تواند از پس این پردازش برآید و بار اضافی این قند به کبد تحمیل می شود. این بار اضافی می تواند بیماری های کبدی را ایجاد کند. علاوه براین، این محققین دریافتند که توانایی پردازش قند بوسیله روده کوچک بعد از مصر ف مواد غذایی افزایش نیز پیدا می کند. دکتر رابینویتز، سرپرست این تیم تحقیقاتی توصیه می کند که باید میزان قند موجود در وعده های غذایی را محدود کرد و تا جایی که ممکن است در زمان وعده های غذایی از نوشیدنی های شیرین استفاده نکرد. این مطالعه نشان می دهد که روده کوچک می تواند بیشتر فروکتوز را از رژیم غذایی پاکسازی کند و در نتیجه قند زیادی به کبد نمی رسد.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved